Om

Om DataLyzer International

DataLyzer International blev stiftet i 1981under navnet Stephen Computer Services, Inc. (SCS). DataLyzer International har fokus på at levere software til optimering inden for statistisk kvalitet og produktivitet til tusindvis af virksomheder på tværs af mange brancher og markeder. DataLyzer International Inc. er privatejet ejer alle copyrights for sin software sammen med USA varemærkeregistrering for “DataLyzer®”. ITK er det europæiske kontor for DataLyzer International. ITK startede i 1990 som en konsulentvirksomhed inden for SPC. I 1991 blev ITK distributør af DataLyzer produkter, og i 2009 fusionerede SCS og ITK under navnet DataLyzer International I 2010 DataLyzer udvidet i Europa ved at starte et kontor i Storbritannien. I 2011 oprettede DataLyzer kontor i Bangalore i Indien til at støtte verdensomspændende kunder i den asiatiske region.

I 2013 indgik DataLyzer en forhandleraftale med Business Development v/Tina Juhl (www.business-development.dk) om salg af DataLyzer produkter i Danmark.

Mission

DataLyzer International bidrage til vores kunder succes ved at tilbyde software, uddannelse og støtte til statistisk analyse, gage management, FMEA, OEE og andre værktøjer inden for kvalitets-og produktivitetsoptimering. Målet med alle DataLyzer produkter er at hjælpe virksomhederne i den løbende forbedring af kvalitet og produktivitet på en omkostningseffektiv måde med brugervenlig software.

DataLyzer International er dedikeret til at støtte vores kunder med personlige, omfattende, on-site implementering og uddannelse af den software, kombineret med ekspert rådgivning og uddannelse i de underliggende teknikker. Vi er forpligtet til løbende at forbedre vores produkter at tilbyde kunderne maksimal værdi for deres investering