Software

DataLyzer® Spectrum er en integreret softwarepakke til SPC, FMEA, MSA og OEE. Modulerne er brugervenlige for operatørerne, nemme at installere og effektive analyseredskaber for ledelsen i den løbende forbedringsproces.

DataLyzer Spectrum

SPC software

DataLyzer® Spectrum er en omfattende, real-time, softwarepakke til automatiseret dataindsamling i realtid, kortlægning og analyse med statistisk proceskontrol (SPC) og OEE. DataLyzer® Spectrum er resultatet af næsten 30 års uafbrudt udvikling for og i samarbejde med tusindvis af kunder i forskellige industrier. SPC og OEE software bør støtte de 3 niveauer i organisationen:

– det operationelle niveau (produktionen)

– det taktiske niveau (produktionsledelse, vedligehold mv.)

– det strategiske niveau (ledelsen)

De forskellige moduler giver folk de rigtige værktøjer til at udføre deres opgaver effektivt.

Mere om DataLyzer Spectrum

DataLyzer OEE

DataLyzer Spectrum box

DataLyzer® OEE software er et tilføjelsesmodul, som understøtter realtidsregistrering af informationer om nedetid, maskindata. OEE tal beregnes automatisk ved slutningen af en produktion eller et skiftehold. Det kan udvides til automatisk at importere maskindata og til at bruge mobile enheder til at indtaste årsager til nedetid.

Mere om OEE

DataLyzer FMEA

FMEA software

Oprindeligt anvendte kun flyindustrien og bilindustrien FMEA i forbindelse med deres produktudvikling. Siden har det vist sig at det giver gode resultater at anvende FMEA inden for alle brancher. DataLyzer FMEA gør det nemmere at oprette og styre FMEAer og kontrolplaner. DataLyzer FMEA kan integreres med DataLyzer SPC modulet og dermed være med til forbedre kvalitetsprocessen og kommunikationen mellem afdelingerne.

Mere om FMEA

DataLyzer Gage Management

Calibration and MSA software

Et af de første skridt i enhver SPC eller Six Sigma implementering er en korrekt målesystemanalyse (MSA). Det kan gøres ved at undersøge måleudstyrets evne til at give de samme resultater ved gentagne målinger udført af forskellige personer (Gage R & R). MSA indgår i DataLyzer® Spectrum Gage Management software. DataLyzer® Spectrum Gage Management software er med til at sætte tal på måleudstyrets variationer og er et værktøj til at reducere disse variationer.

Mere om Datalyzer Gage Management

SPC Wizard

SPC training and SPC analysis

SPC Wizard er et træningsprogram til SPC. Det kan anvendes sammen med de andre DataLyzer® moduler og har en intuitiv brugerinterface. SPC Wizard giver det tekniske personale et stærkt værktøj til procesoptimeringer.

Mere om SPC Wizard

SPC Quickie

Easy SPC software

SPC Quickie et lille SPC program, som give dig en hurtig start.

Mere om SPC Quickie